Request an offer
Contact
Stud welding Soyer BMS9V

Stud welding Soyer BMS9V

Soyer BMS9V csaphegesztő gép

Stud welding Soyer BMS9V

Soyer BMS9V csaphegesztő gép

Ennél a csaphegesztési eljárásnál az áramforrást egy kondenzátor szolgáltatja, amely extrém rövid idő,  alatt adja le feszültségét a hegesztőcsap csúcsán keresztül.

A kb. 0,1 mm bemerülési mélység miatt ezt az eljárást 0,5 mm-nél vastagabb munkafelületeken lehet alkalmazni. Az eljárás során a hegesztés a legtöbb munkafelület hátoldalán nem hagy látható nyomot. Még a legvékonyabb hegesztőfelületek hátoldalán sem keletkezik égési nyom vagy eldeformálódás még akkor sem, ha a hátoldal műanyaggal van bevonva, fóliázott, vagy galvanikusan felületkezelt.

Vállalatunk számára az elsődleges szempont a megrendelőink teljes megelégedése, ezért megteszünk mindet annak érdekében, hogy partnereink egyedi kéréseit gyorsan, pontosan és precízen teljesítsük.

Bővebb információért vagy ajánlatkérésért keresse munkatársainkat itt.

Stud welding Soyer BMS9V 1
Stud welding Soyer BMS9V 2
Do you need a reliable partner who can handle all your needs? Do you provide quality service on a stable basis for all your projects? Then you are in the right place!
Contact us
This site uses cookies in order to form the contents and ads to the users , so social media functions work and to analyze the traffic on the site. You can read more by clicking the "Show details" button.
This site uses cookies in order to personalize it's contents and ads for the users.