Request an offer
Contact
Pipe and profile bending

Pipe and profile bending

DURMA PHB-100 hydraulic machine for pipe and profile bending

Pipe and profile bending

Cső, zártszelvény és egyéb profilú szerkezeti acélok ívesítésének ajánlatkéréséhez kattintson ide!

Cső, zártszelvény és egyéb profilú szerkezeti acélok ívesítése.

Cégünk vállalja csövek, zártszelvények és egyéb profilú (pl. U profil) szerkezeti acélok ívesítését egyedi igény alapján.

A profilok hajlítása egy speciális görgős géppel történik, mely magas flexibilitással bír, így az egyedi igények szerint kért bármilyen ívet ki tudjuk alakítani csövekből, zártszelvényekből vagy egyéb profilú szerkezeti acélból.

A technológiának köszönhetően laposabb vagy ívesebb alakzat is kialakítható, igazodva a megrendelői igényekhez, a kért funkcióhoz vagy az építészeti előírásokhoz.

Az ívesített termékek előnye:

Az ívesített, hajlított elemeknek az elsődleges előnye abban rejlik, hogy kialakításuknál fogva sokkal erősebbek, masszívabbak a több darabból hegesztett vagy csavarozott kötéssel gyártott szerkezeteknél, így a belőlük készült vázszerkezetek is olcsóbbak.

Méretek: vevői igényeknek megfelelő anyagvastagságban, anyagmagasságban és hosszban

Vállalatunk számára az elsődleges szempont a megrendelőink teljes megelégedése, ezért megteszünk mindet annak érdekében, hogy partnereink egyedi kéréseit gyorsan, pontosan és precízen teljesítsük.

Bővebb információért vagy ajánlatkérésért keresse munkatársainkat itt.

Pipe and profile bending 1
Do you need a reliable partner who can handle all your needs? Do you provide quality service on a stable basis for all your projects? Then you are in the right place!
Contact us
This site uses cookies in order to form the contents and ads to the users , so social media functions work and to analyze the traffic on the site. You can read more by clicking the "Show details" button.
This site uses cookies in order to personalize it's contents and ads for the users.